Hopp til innholdet

Champions League

Champions League for alle penga

Champions League kan denne sesongen skilte med flere nye toppspillere og stemningen er alltid god. Reis rundt i Europe og følg kampene og dine lag. Flere verdensmesterskap ruller også opp iløpet av de neste 24 månedene. På flere kontinenter og i en rekke byer. Pass på å få med deg så mye som mulig nå når fotball igjen blir vist for fulle tribuner. Det eneste CL mangler er deg på tribunen!

Champions League

Champions League med enda flere toppspillere

Reise til Europa er igjen en mulighet for å se Champions League kamper eller andre kamper. Med flere nye toppspillere til ligaen vil det bli enda artigere å se kampene, enten live eller i stua. Så ta deg Fotballreiser nå som du kan.

En dag uten fotball er en dag uten mening. Med flere store mesterskap gjelder det å få med seg alt. Bestill billetter før alle andre gjør det og reis nå når Europa igjen er åpent. Igjen får vi oppleve fotball live. Vi glede oss.

Det er ikke bare publikum det var stusselig å spille for tomme tribuner. Både spillere og managementet har sett bistre ut i intet. Fotball blir bedre av å deles og nå kan du igjen innta tribunene.

Champions League

Verden opp ned

En annen hverdag

Ting har vært unormalt ganske lenge. Vi har vel knapt opplevd at viktige fotballturneringer blir utsatt. Det er som i en drøm, en marerittaktig drøm. Endelig er det tid for å se fotball live og høre publikum rope.

Fotballreiser til Europa og resten av verden er igjen en mulighet. Ikke miss sjansen til å se ditt favorittlag eller favorittliga nå. Eller dra tilbake til din favorittstadion eller byen i ditt fotballhjerte. Stemningen på tribunen vil garantert ta av nå som vi igjen kan samles for å nyte og feire verdens beste sport – fotball.

Bare en vei å se

Glemt er det gamle og nå det er bare en vei å se. Fremover. Også for fotballen har pandemien vært slitsom, mange er blitt smittet og fått påvirket yteevnen. Nå er det tid for optimisme og fulle tribuner.

Reis til Europa for de store begivenhetene. Eller de små. Både bunnlag og elitelag fortjener litt live jubel i disse dager. Alle er glade for at tribunene igjen kan fylles opp. Stemningen er unik og samholdet sterkt i fotballens verden. Vær en del av det igjen og bli påminnet om hvorfor fotball er verdens beste sport. Fotballreiser er gøy og spennende.

En kamp her, en kamp der

Fotball er livet. Rett før avspark og før alt er skikkelig igang. Du bare vet at du har minst nitti minutter foran deg med gull. Ingen vet resultatet, i fotball kan alt skje. Stemningen. Spenningen. Ai, ai, ai.

Nå står hele verden for tur og muligheten til å heie på alle kontinenter. Fotballreiser gjør at du kan følge med på flere ligaer live. Hvorfor bare ha et favorittlag når du kan ha flere? Husk å bestille reisen idag så du kommer med. Og husk å ikke ta unødvendige sjanser når du skal ut i den store verden igjen.