Hopp til innholdet
EM ferdig

EM ferdig

EM ferdig, hva nå? Et mesterskap preget av selvmål og straffer, og også noen ulidelig spennende straffekonker er over. Mens vi venter på VM i 2022, her er noen av våre utvalgte høydepunkter: Italias fantastiske comeback. Ingen over, ingen ved siden av. Publikum på tribunen igjen. Dommere som holdt vanvittig høyt nivå, og holdt kampene igang uten å blåse av for hvert stuss. Og fotballens solidaritet da Danmarks kaptein Christian Eriksen falt om. Og til sist, Italias kaptein Giorgio Chiellini og keeper Gianluigi Donnarumma. Årets duo.

EM ferdig

Julen kommer tidlig i 2022 med VM neste år i Qatar. For første gang skal det spilles på arabisk jord. På tide sier vi. Lagt til november og desember for mer behagelig temperaturer skal 32 lag spille på åtte arenaer i fem ulike byer. Det må bli bra.

Lagt helt opp mot jul, har vi fotballgale noe å se frem til i årets mørkeste måneder i 2022. Glem novemberslaps og desemberstress og slapp heller av foran tv-en i nesten en måned. Hvem vinner? Vi tipper verken England eller Italia til finalen i 2022.

Neste år kan du trygt utsette ferien og kanskje drømme om å dra til Qatar for varme og fotball isteden? Og shopping. Gled deg til et nytt verdensmesterskap med lag fra alle kontinenter. Tørr vi håpe på Messi mot Ronaldo? Alt kan skje, det lærte Euro 2020 oss.

Følg med i 2023 også

Fotball på endeløse rekker og tre år på rad. Det blir ikke bedre enn det. I 2023 skal damene på banen down under i Australia og New Zealand. 32 lag og ni vertsbyer. Midt på sommeren og i en helt annen tidssone. Vi gleder oss!

Fotballreiser er også reiser. Forbered deg nå på Qatar 2022 og Australia 2023 og bestill reisene før det blir for dyrt. Eller for vanskelig å få billetter og hotell. Etter mange lange mørke måneder med reisebegrensninger håper vi nå på fri flyt og nye opplevelser ute i den store verden. Å, det skal bli godt.

Fotball og galskap

Forbred deg til flere mesterskap på nye kontinenter. Det kan aldri bli for mye fotball. Verden trenger mer fotball. Det synes iallefall vi. Og nå får vi det. For noen sesonger vi opplever fra Euro 2020 til VM 2023. To år med fire store mesterskap. Måtte det aldri ta slutt!

Fotballreiser og andre reiser. Det er ikke langt mellom mesterskapene og gode muligheter til å oppleve land som ikke befinner seg på andre siden av Svinesundsbrua. Søta bror får vente. Kombiner fotball med eksotiske kulturer, nye opplevelser og strand og hete. Flere ulike kontinenter står på listen og du kan få med deg alle.

Fotball handler om så mye mer enn fotball.

Fotball handler ikke bare om en lærball, nitti minutter og to lag. Fotball handler om samhold, solidaritet og nye og gamle helter. Alt kan skje og det kan skje fort. Fotball slutter aldri å engasjere og glede millioner av mennesker.

Fotballreiser nå når verden åpner opp igjen, er det bare å bestille. Både Tokyo, Qatar og Australia byr på mange timers fotballgalskap for oss som ikke kan leve uten. Det ene mesterskapet avvikler det andre, så plot det inn kalenderen nå. Og lag et budsjett så du kan oppleve alle fotballperlene de neste to årene.

Siste innlegg