Hopp til innholdet

Engelsk fotball

Engelsk fotball på en, to, tre

Engelsk fotball har i noen år vært mer for et skjellsord å regne. Særlig på landslagsnivå har det vært bare sorgen. Derfor er det ekstra gledelig når det igjen er grunn til å feire. Hvor lenge det varer er ikke så viktig nå. Nå vil vi bare nyte stunden og heie på alle de yngre spillerne som virkelig fikk vist seg frem under Euro 2020. Og krysse fingrene for enda mer fremragende fotball.

Engelsk fotball

Engelsk fotball - en uventet gave

Fotballreiser kan du gi som gavekort til den som har alt eller den som kun ønsker seg en fotballreise. Kjøper du et gavekort gir du samtidig bort minner for livet til den som får det.

Det er mange måte å organisere en fotballreise på, enten ved å gjøre alt selv eller ved å bestille gjennom en operatør. Mulighetene er mange og du kan også kombinere det med en egen tur som kun skal handle om ferie.

Velg det beste fra begge verdener med både en fotballferie og en ferie-ferie på samme tur. Slik kan du få både pose og fotball og alle i familien kan bli fornøyde og får gjøre det de liker best.

Engelsk fotball

Hvorfor velge når du ikke må

Ja takk, til begge deler

Ta med hele familien neste gang du skal se på fotball. Alle trenger ikke være sammen hele tiden og det er mye mer miljøvennlig enn to ulike turer. Mens du ser fotball kan resten av gjengen shoppe eller gå på stranda.

Fotballreiser kan fort bli et hurra-ord for hele familien. Ved å kombinere ulike ønsker, kan alle få oppleve noe av det de er mest opptatte av. Da unngår du at fotball bare blir ego-tid, men også familietid. Alle får vært mer sammen og kanskje kan du vinne flere familiemedlemmer over på din side. Fotball er livet!

Gi et gavekort til noen som ikke ønsket seg ett

Hvem kan si nei til noe som er gratis? Nesten ingen. Kjøp et gavekort og vips så har du en reisekamerat. Av og til vet ikke folk sitt eget beste. Det beste er selvsagt fotball.

Om du har vært på Fotballreiser tidligere eller ikke, er nå en god tid å bestille sin neste reise. Ta gjerne med deg noen eller gi bort et gavekort så du har noen å dele gleden med. Samtidig vil du virke veldig generøs og snill. Ikke utsett å reise, men reis nå mens du kan.

En tur til felles glede

Fotballreiser trenger ikke handle bare om deg eller bare om de som er like opptatte av fotball som deg. Med litt ekstra innsats kan reisen tilpasses for alle i ulike aldre og med ulikt funksjonsnivå. Bruk tid på å finne noe for alle og enhver.

Fotballreiser kan tilpasses hele familien og folk i alle aldre. Bestill noen ekstra dager så alle kan få oppleve noe de har lyst til, eller så alle kan gjøre noe sammen. Med litt ekstra innsats kan det bli en felles opplevelse for alle i familien. Vær kreativ og tålmodig og la alle få et ord med i laget.