Hopp til innholdet
Slik kan du tjene penger til fotballferien

Slik kan du tjene penger til fotballferien

Drømmer du om en reise til en stor fotballnasjon, for å se ditt favorittlag spille? Det er få ting som slår å kunne se drømmelaget spille live i stadion, sammen med andre engasjerte supportere som heier i vei. Eneste ulempen er at dette er ganske mye mer kostbart enn å sitte hjemme og se på, og det krever kanskje litt mer penger enn det du har nå. Heldig vis finnes de mange måter å tjene penger på, samt å spare litt av det du har. La oss ta en titt på det.

Selg ting du ikke trenger

De fleste av oss har mer ting enn vi trenger. I tillegg er det mange som er på utkikk etter å kjøpe brukte ting. Dette går hånd i hånd, og er en super mulighet for å selge ting du ikke trenger, for å tjene litt mer penger. Det kan for eksempel være gamle møbler, eller klær du ikke bruker lengre. Pengene du tjener kan gå mot flybilletter til turen.

Invester i aksjer

Hvis du interesserer deg for økonomi og sparing, og ønsker å gjøre smarte valg for fremtiden, da kan du spare i aksjer eller fond. Det er utrolig mange som har begynt å investere i aksjer, også privatpersoner. Det finnes mange gode aksjer man kan kjøpe, og hvis du gjør de riktige valgene kan du få god avkastning på investeringen. Før du kan gå i gang med investering er det viktig at du lærer deg alt du trenger å vite. Du kan finne ut av dette, og mye mer hos https://aksjeskole.com/.

Finn en freelance jobb

Hvis du vil jobbe litt ekstra for å tjene penger, så kan en freelance jobb være en god ide. Dette gir deg nemlig mye frihet, og du kan enklere jobbe når det passer deg. Eksempler på freelance jobber kan være å oversette og skrive tekster, ta bilder til stock-photo sider, designe nettsider og lignende. Dette kan være en og sideinntekt å ha, så kan du bestemme deg for at all lønnen her går mot en fotballtur.

Spar smått i hverdagen

Små sparinger blir til mye penger når det skjer over lang tid. Derfor er det lurt å ta noen små sparegrep i hverdagen. Dette kan for eksempel være med en småsparingsavtale i banken, eller helt enkelt ved å kjøpe billigere varer når du er på matbutikken. Det finnes mange gode tips for deg som vil spare litt, og med viljestyrken på plass så skal du nok klare å komme i mål til slutt. Start i det små og bli kjent med sparingen, så skal du nok se at det blir lettere og lettere.

Det er ikke alltid så lett å komme i gang med sparing, men det er heldig vis mange ulike måter du kan gjøre et på. Du behøver ikke å leve på vann og havregrøt, men heller kutte litt i hverdagsutgifter og jobbe litt ekstra. Etter en stund så vil du nok merke at sparekontoen fylles litt etter litt, og at fotballdrømmen ikke er så langt unna som den en gang var.

Siste innlegg